Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Ίσως η καλύτερη διάφημιση για την Μύκονο το 2009

Το μουσικό βίντεο για το τραγούδι Stereo Love, το οποίο έγινε μεγάλη επιτυχία το καλοκαίρι που μας πέρασε. Σε αυτήν την εκδοχή, το video clip έχει θέμα την Μύκονο.. Ακολουθεί το σχόλιο του "Μύκονος2020".



Πηγή: http://originalmykonos.blogspot.com/2010/01/2009.html

Σχόλιο Μύκονος2020

Αυτό είναι διαφήμιση! Κάθε χρόνο ενώ όλοι οι προορισμοί ακολουθούν την πεπατημένη στον τομέα της διαφήμισης και της προβολής, η Μύκονος έχει τέτοια εμβέλεια που της επιτρέπει να διαφοροποιείται και σε αυτό το κομμάτι κι έτσι να βρίσκεται πάντα μερικά βήματα πιο μπροστά..

Φαντάζεστε, κάθε χρόνο, λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου, το νέο video clip του Armin van Buuren ή του Tiesto να δείχνει μερικές από τις ομορφότερες εικόνες της Μυκόνου? Φαντάζεστε τι έχει να να γίνει όταν α βλέπουν την Μύκονο στο τάδε video clip ή στην δείνα εμπορική ταινία? Φαντάζεστε τι ντόρο θα δημιουργεί και τι υστερία θα προκαλεί κάτι τέτοιο γύρω από την Μύκονο?

Η Μύκονος εξάλλου έχει πολλούς λάτρεις από τον χώρο του θεάματος και της τέχνης οι οποίοι θα μπορούσαν να προβάλουν Μύκονο στην τέχνη τους αν τους προσεγγίζαμε σωστά!

Η σωστή εκμετάλλευση της εκάστοτε ποπ κουλτούρας (popular culture) για την προβολή του νησιού μέσα από "πολιτιστικά προϊόντα" (cultural products), με την μορφή τέχνης, μουσικής, εικόνας, μπορεί να εξασφαλίσει τόση διαφημιστική επιτυχία όση δεν θα μας εξασφάλιζαν ποτέ όλες οι τουριστικές εκθέσεις μαζί!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου